La Fundació s’uneix al projecte de salut bucodental de l’Associació SomRiures

El projecte “Salut Bucodental” de la Fundació Educativa Terrassa, té la missió de poder realitzar revisions bucodentals a infants i joves en situació de vulnerabilitat i, com a conseqüència, poder finançar-los un tractament en el cas que sigui necessari.

Aquest dissabte passat, més de 130 nens i nenes d’entre 3 i 16 anys dels nostres centres socioeducatius han estat atesos de manera gratuïta al @centredentallesescoles de Terrassa gràcies a la campanya que duem a terme en col·laboració amb la @associaciosomriures i la @fundperetarres . Durant la passada setmana van rebre una primera revisió i neteja dental i, el dissabte passat, els hi varen fer els tractaments necessaris segons cada cas.

???? Un 65% dels infants no havia fet mai una visita al dentista.
???? Un 66% dels infants visitats presentaven afeccions que requereixen tractament.

Els infants amb càries pateixen dolor i eviten mastegar o fins i tot menjar per no tenir dolor. La salut dental i l’estètica que se’n deriva també tenen conseqüències en l’àmbit emocional, així que treballem en projectes com aquest perquè infants i joves mai vulguin deixar de somriure.

Moltes gràcies a la Fundació Pere Tarrés, a la qual estem federats, per fer-nos accedir a aquesta acció, a l’Associació Som Riures fer arribar la salut dental a persones sense recursos i a l’equip de professionals del Centre Dental Les Escoles pel seu servei!

T’agrada el que expliquem?
Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed