Dues joves de Canpa Jove gronxant-se a la natura durant les colònies 2021

La Fundació Educativa Terrassa ofereix casals i colònies d’estiu a infants

La Fundació Educativa Terrassa proposa a tots els infants i famílies de Terrassa la possibilitat de participar en els seus casals i colònies d’estiu. Aquesta experiència de lleure esdevé molt positiva pel desenvolupament de l’infant i de la seva autonomia. Tanmateix, aquestes activitats que solen tenir un cost econòmic elevat, resulten inassolibles per algunes famílies de Terrassa amb escassos recursos econòmics, tot i això, gràcies a la col·laboració de la Generalitat, la Fundació “La Caixa”, Educo, Fundació Probitas, Fundació Pere Tarrés, Ajuntament de Terrassa i a les aportacions dels socis, permeten cobrir part de les despeses de les famílies que més ho necessiten.

Colònies

Les colònies tenen lloc a La Rectoria de La Selva a Navès (el Solsonès) i a Mas Aliberch a (Vic) que s’allarguen durant deu dies, són gestionades per un equip de joves titulats, que realitzen l’activitat de forma voluntària.

Casals

La Fundació també proposa 8 casals d’estiu que són un espai de socialització pels infants i joves que hi participen, on l’educació en valors hi té un gran protagonisme. Tots els casals es desenvolupen amb un equip educatiu format per un responsable de lleure i un grup de monitors.

Enguany el Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya ha elaborat una normativa estricta de seguretat i organització de les diferents activitats de lleure, que la Fundació Educativa Terrassa tindrà present durant tot el període.

Les inscripcions a les colònies i als casals ja estan obertes. Per a més informació truca al telèfon 937000319.

Un de cada tres infants a Catalunya viu en risc de pobresa. Si ets una persona interessada en la nostra tasca i vols fer-te sòcia de la Fundació Educativa Terrassa, contacta amb nosaltres a funeduca@funeduca.org.

T’agrada el que expliquem?
Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed