Casa de colònies de Ca n'Anglada

S’acaben les activitats d’estiu 2021

Arriba el mes de setembre i, com cada any, tornem a la normalitat. El curs es reprèn i tornen els horaris que marcaran els propers 9 mesos. Deixem enrere un estiu ple d’activitats a la Fundació Educativa Terrassa per les que han passat més de 600 infants i joves i 84 monitores i monitors.

La oferta d’activitats ha cobert tot l’estiu, del 28 de juny al 3 de setembre. En total  des de la Fundació s’han organitzat 8 casals d’estiu als barris de Can Palet, Ca n’Anglada i Ègara i 2 colònies de 11 i 12 dies organitzades per l’equip de monitors i monitores de l’esplai de Can Palet i Grup Colònies Ca n’Anglada.

Pel que fa als Casals d’estiu, organitzats amb conveni amb l’Ajuntament de Terrassa, han participat 579 infants i joves i s’han contractat 80 professionals de perfils diversos que van des de l’administració, a la coordinació, passant per la realització d’activitats i la neteja i desinfecció dels espais.

Les activitats oferien també un servei de menjador per al que hem comptat amb el suport econòmic de l’Ajuntament  de Terrassa, la Fundació Probitas i l’ONG Educo.

D’altra banda, entre el 19 i el 30 de juliol s’han reprès les colònies d’estiu després que l’estiu 2020 s’haguessin de suspendre per causa de la pandèmia. Per garantir el benestar de totes les persones participants, la Fundació ha activat un protocol de crivatge el dia de la sortida en el que totes les persones participants s’han hagut de sotmetre a un test d’antígens.  El cost de la prova ha estat assumit directament per les famílies.

En total 126 infants i joves han marxat de colònies aquest estiu a la Selva (Ca n’Anglada) o a Vic (Can Palet), organitzades per 24 monitors i monitores voluntaris/es durant els mesos previs a l’activitat.

L’estiu és una època de descans de la feina i l’escola que des de la Fundació entenem com un moment clau en la nostra acció socioeducativa. Treballem per garantir un lleure educatiu universal, de qualitat i que repercuteixi positivament en la comunitat.

 

T’agrada el que expliquem?
Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed