noies mirant la posta de sol. El Pla d'Igualtat s'adreça a totes les persones treballadores, independentment del seu gènere.

El Pla d’Igualtat de la Fundació, aprovat

El 18 de març de 2021, la Fundació va iniciar el procés de negociació del Pla d’Igualtat d’Oportunitats. Després de mesos de treball, finalment ja el tenim!

El Pla d’Igualtat d’Oportunitats és un document pactat o negociat entre les organitzacions i les persones treballadores, que permet establir accions concretes en diferents àmbits que permetin arribar a la plena igualtat entre homes i dones en l’entorn laboral.

El Pla que s’acaba d’aprovar a la Fundació té una vigència de 4 anys i per elaborar-ho hem comptat amb la cooperativa externa Equilatera, que ha elaborat una diagnosi de la nostra entitat a patir de documentació i entrevistes individuals que ha permet detectar els punts febles i les fortalesses de la Fundació en matèria d’igualtat de gènere.

La diagnosi inicial, aprovada per la representació de les persones treballadores el 16 de setembre de 2021, ha servit per elaborar l’actual Pla d’Igualtat que recull un total de 22 accions a executar fins al novembre de  2025.

A partir d’ara, una comissió de seguiment del Pla, formada per persones treballadores i de l’organització es reunirà semestralment per avaluar el grau d’implementació de les diferents accions.

T’agrada el que expliquem?
Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed