Infants jugant amb aigua als Casals d'estiu de Ca n'Anglada

Inscripcions Casals d’estiu 2022

Ens heu preguntat molt i per fi tenim una resposta: ja tenim dates d’inscripció a Casals d’estiu! De fet, no només això, sinó que gairebé tot està preparat per començar les activitats d’estiu, tan bon punt acabi el curs escolar.

La temàtica escollida per la Taula de Casals d’estiu de Terrassa és “(Des)construïm Disney”. Un centre d’interès que busca incorporar una mirada reflexiva en els infants participants, a l’hora de consumir material audiovisual. Aspectes com el paper de la dona, la representació de la diversitat o la perpetuació d’estéreotips en algunes pel·lícules i continguts infantils seran treballats pels equips professionals, que acompanyaran els infants en aquesta reflexió mitjançant activitats de lleure educatiu.

Enguany, la Fundació Educativa Terrassa posa en marxa 9 Casals d’estiu: 1 casal al barri d’Ègara, 3 casals a Can Palet i 5 casals al barri de Ca n’Anglada. Per cert, en aquest últim barri es durà a terme el Casal d’agost 2022.

Dates d'inscripció dels Casals d'estiu de Can Palet   Dates d'inscripció dels Casals d'estiu de Ca n'AngladaDates d'inscripció dels Casals d'estiu d'Ègara

 

 

 

 

 

 

Per participar a les activitats només heu de formalitzar la inscripció de manera presencial en les dates i horaris corresponents a cada barri.  Les imatges que acompanyen  aquesta publicació, són els tres cartells (un per a cada barri) amb tota la informació. Per si un cas: us fem un resum. Pareu atenció:

Si voleu inscriure l’infant o jove al barri d’ÈGARA, les inscripcions són del 23 al 27 de maig de 9 a 13h (el 27 també a la tarda de 16 a 19h) a la Plaça de la Immaculada, 4. (Telèfon de contacte: 655 890 075)

Per fer la inscripció a alguna activitat de CA N’ANGLADA, les inscripcions són 21 de maig de 10 a 14 i de 15 a 19h. i a partir del 23 de maig dimarts, dimecres i divendres de 10 a 14h i dilluns, dimarts i divendres de 15 a 18:30h. A més, els dissabtes de 16:30 a 19h, durant l’activitat d’esplai de dissabte. Tot això, al local de la Plaça de Ca n’Anglada s/n. (Telèfon de contacte: 937 837 524)

Per últim, les persones que vulguin formalitzar la inscripció a CAN PALET, hauran de fer-ho dissabte 21 de maig de 10 a 13h, dilluns 23 de maig de 16 a 18h o dimarts 24 de maig de 10 a 13h, a la seu de l’entitat al Carrer Colom, 129. (Telèfon de contacte: 937 000 319)

Si teniu dubtes sobre les inscripcions, no dubteu en contactar amb nosaltres!

 

T’agrada el que expliquem?
Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed