Casals de Nadal

140 infants

21 professionals

3 casals

Ègara | Can Palet | Ca n’Anglada

Una nena jugant amb materials durant els Casals de Nadal a Can Palet

El projecte

Casals de Nadal és un projecte d’acció socioeducativa adreçat a infants dels barris d’Ègara, Can Palet i Ca n’Anglada en el període de vacances escolars d’hivern. Com a entitat, vetllem per donar accés els infants en famílies en risc d’exclusió al recursos bàsics que garantitzen el seu benestar. Això és, des de la part emocional, a l’acompanyament, passant per l’alimentació i la salut. Per fer-ho, els Casals esdevenen una eina essencial durant els períodes de vacances. Mitjançant activitats educatives i de lleure amb els infants, l’equip professional detecta necessitats i n’aporta solucions. Un dels elements clau del projecte, per exemple, és el servei de menjador que garanteix dos àpats diaris (esmorzar i dinar) a tots els infants participants en el projecte.

Calendari 21-22

Els Casals de Nadal s’organitzen durant les vacances de Nadal de l’escola, de dilluns a divendres al matí (excepte festius).

En aquests dies, els infants i joves realitzen activitats de lleure amb caràcter educatiu: Coneixen altres entitats del territori, exploren l’entorn urbà i treballen aspectes importants de la cultura catalana en aquestes dates.

Enguany la Fundació Educativa Terrassa ha organitzat 3 casals a Ègara, Can Palet i Ca n’Anglada, els dies 27, 28, 29, 30, 31 de desembre  2021 i 3, 4, 5 de gener 2022. L’horari d’activitat és de 9 a 13h i de 13 a 15h es fa servei de menjador.

Tres nenes fent el cavallet durant els Casals de Nadal de Can Palet

Finançament

Aquest projecte compta amb el suport de

Menú