Fem Camí

20 joves

2 professionals

Octubre – juny

3h/setmana de reforç acadèmic

Grup de joves de Fem Camí en la visita al Centre de Protecció d'animals domèstics de Terrassa

Fem Camí per a joves

Des del Centre Obert FEM CAMÍ, l’actuació se centra en la prevenció de situacions de risc d’exclusió social, també durant l’adolescència.

El nostre objectiu és oferir un servei d’atenció a aquesta adolescència i les famílies més vulnerables, realitzant una tasca educativa i preventiva en xarxa amb els diferents agents que actuen amb el o la jove; basant-la en l’educació social per contribuir a la millora de la seva qualitat de vida.

Cada persona realitza un procés educatiu personal,  compartint-lo amb la resta d’iguals, educadors/es i la realitat territorial que els envolta.

Per desenvolupar aquesta tasca, el Centre Obert FEM CAMÍ compta amb un equip de professionals especialitzats en diferents ambits socials i de l’educació: dues mestres, una educadora social, una animadora sociocultural i dos integradors socials.

Reforç acadèmic i orientació

A Fem Camí els i les joves disposen d’un espai per al suport acadèmic, on fan els deures de l’institut amb l’acompanyament d’un/a educador/a que reforça els continguts en els que poden tenir més dificultats.

4rt d’ESO és un curs dur. És el darrer de l’educació obligatòria i els i les joves han de triar el seu futur acadèmic. A Fem Camí, l’equip educatiu acompanya i assessora els i les joves en aquest procés per tal que no perdin oportunitats per desconeixement.

Lleure

Com amb els més petits i petites, els i les joves també realitzen activitats de lleure basades en els seus interessos i aficions. Les activitats sempre incorporen una vessant comunitària, de manera que els i les joves perceben que les seves habilitats i competències poden repercutir positivament en la comunitat.

Joves de Fem Camí a l'activitat de circ al teatre de Ca n'Anglada

Finançament

Aquest projecte compta amb el suport de

Menú