Presentació

Qui som?

La Fundació Educativa Terrassa és una entitat sense ànim de lucre, inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 3193,  que té com a objectiu acompanyar  els infants, joves i famílies de la ciutat, especialment a persones en situació de vulnerabilitat, promovent la igualtat d’oportunitats, mitjançant una intervenció preventiva i comunitària on l’educació i l’acció social siguin la base.

nen jugant amb un cotxe en un dels projectes educatius de la Fundació
Infant berenant al projecte de Centre diari

Què fem?

Treballem per garantir el benestar d’ infants i joves als barris de Terrassa, especialment als barris de Can Palet, Ca n’Anglada i Ègara, on actualment som presents. Per fer-ho, portem a terme projectes socioeducatius adreçats a la infància i l’adolescència, però també a les seves famílies i a la comunitat.

Bàsicament, les nostres accions s’adrecen a pal·liar la desigualtat d’oportunitats d’alguns sectors de la població de la ciutat, desigualtats que afecten a menors escolaritzats. Així, desenvolupem projectes que garanteixin la igualtat en l’accés a recursos (educatius, tècnològics, esportius i de salut) de les persones que hi participen.

Per dur a terme els nostres projectes, treballem en coordinació amb els centres educatius (escoles i instituts) dels diferents territoris, així com amb els Serveis Socials municipals i altres agents educatius que intervenen a la vida de les persones que atenem.

Menú